Ik was weer aan het vechten. Tegen gevoelens die ik niet wilde voelen: angst, onzekerheid, verdriet. Totdat ik besefte dat mijn gevoel gehoord wilde worden. Mijn lichaam wilde me iets vertellen: dat ik aandacht nodig had.

huggingg
Ik besloot mijn gevoel er te ‘laten zijn’, het de ruimte te geven en verder niet te veel van mezelf te verlangen. Ik merkte dat mijn gemoed opklaarde. Ik verzachtte, werd milder naar mezelf. En daarmee ook naar anderen. Ik nam weer ruimte in en kreeg daarmee ook meer ruimte voor de ander! Ik kon me weer openen voor de ander, het contact aangaan. En kreeg warmte en aandacht terug van de ander! Dat doorbrak mijn gevoel van eenzaamheid. Wat fijn om te kunnen zijn met anderen, te kunnen delen!

Herken je dit ook? Vecht jij ook wel eens tegen gevoelens die je niet wilt voelen?
Die gevoelens zijn altijd nuttig voor je, ze helpen je terug te gaan naar jezelf. En daar ligt het antwoord: want jij weet diep van binnen wat je nodig hebt.

Vind je het lastig te gaan voelen? Of je te openen naar de ander? Te vragen om wat je nodig hebt? Ik begeleid je hier graag in en ga samen met jou op weg in dit proces.