Ik ben altijd erg onzeker geweest en had weinig zelfvertrouwen. Vroeger durfde ik heel weinig en was ik constant bezig met wat andere mensen van mij vonden. Deze angsten zijn wel vager geworden, maar ik deed niet precies wat ik zelf wilde. Ik hield alleen maar rekening met de mensen die op bepaalde plekken konden zijn en wat zij dan wel niet over mij zouden denken.

De hoofdreden waarom ik naar Marron ging was omdat ik naar de sportschool wilde. Ik durfde dit niet omdat ik constant aan alle mensen dacht die daar waren. Ik was bang voor de oordelen van anderen over mij. In het begin dacht ik echt dat ik niet over die angst heen zou komen. Ik zag het niet gebeuren, aangezien die angst me mijn hele leven al achtervolgt.

Ik heb bij Marron geleerd om meer de focus op mezelf te houden, zodat ik niet hoef te denken aan wat anderen van mij vinden. Ik heb tijdens de sessies bij Marron zelf ontdekt dat de gedachten die ik had, te maken hadden met dat ik zelf ook mensen veroordeelde, waardoor ik het gevoel had dat iedereen dit deed.

Na een aantal sessies ben ik met een hele andere instelling naar de sportschool gegaan, waarbij ik me meer heb opengesteld naar andere mensen. Na te hebben ervaren dat het al twee maanden goed ging bij de sportschool, zat ik er lekker in en voelde het goed om het af te sluiten bij Marron.

Marron is rustig, empathisch en je voelt je snel bij haar op je gemak. Je kan zeggen wat je denkt en voelt, niks is te gek.