Samen hebben Marron en ik gewerkt aan de volgende stap in mijn leven. Ik was onlangs gescheiden en ik heb een dochter die veel zorg en aandacht vroeg. Een lastige en vooral ook drukke situatie, waarbij je jezelf nog wel eens kon kwijtraken. Dat is een lastig uitgangspunt waarin ik op zoek ging naar een andere relatie in mijn nieuwe leven. Daarbij wilde ik graag mezelf zijn en blijven. Best een grote uitdaging geweest om iemand te vinden die ook het zelfde nieuwe pad wil bewandelen. Hoe vind je die persoon?
Mijn vraagstelling voor mijn 2de leven was:  ‘ik wil meer rust en verbinding met mezelf, mijn lichaam laten spreken en van daaruit het contact aangaan met een ander’.
Bij een relatie vind ik het gevoel heel erg belangrijk. Ik merkte tijdens de sessies dat ik mezelf regelmatig kwijtraakte en het heel lastig vond om te leren te voelen wat ik nou echt wilde en belangrijk vond. Te veel denken en relativeren en rationaliseren om te oordelen in plaats van letterlijk mijn hart volgen.
Tijdens de haptotherapie werd ik  goed uitgedaagd om te voelen wat er gebeurt als iemand te dicht bij kwam (beklemmend) of zich verwijderde (leegte).
Na een aantal sessies merkte ik met name dat ik een beter contact had met mezelf. Het bleek dat het contact met de ander daarmee ook veel beter en vooral eerlijker werd.
Ik durfde steeds meer te voelen en daarnaar te handelen in het contact met anderen in elke vorm van de dagelijkse relationele sfeer: vrienden, zaken, liefde naar mijn dochter en liefdes relaties. Ook in de zoektocht naar en het uiteindelijk aangaan van de relatie met mijn nieuwe partner.
Haptotherapie heeft mij een mooie nieuwe start gegeven in mijn 2e leven.
Marron heeft mij bijzonder goed geholpen. Het is vooral haar betrokkenheid die mij enorm heeft aangesproken