Extra informatie Healy

Een meeneemapparaatje van broekzakformaat voor gezondheid, welbevinden en balans.

 
Medische certificatie
De Healy is de kersverse mini-versie van de Timewaver, een bioresonantie-apparaat dat al 15 jaar gebruikt wordt door therapeuten en in ziekenhuizen. Om deze techniek beschikbaar te maken voor een breder publiek, ontwikkelden Markus Schmieke – ex-monnik en natuurkundige – en Nuno Nina – een portugese therapeut – de Healy. De Healy is een apparaatje van
5 x 5 cm en is te bedienen via een app op jouw smartphone wanneer deze is verbonden met bluetooth. In die app zijn 144.000 verschillende frequenties geladen via de cloud die je kunt gebruiken voor het ondersteunen van jouw gezondheid en welbevinden. De Healy is in 2019 op de markt geïntroduceerd en is nu in een snel tempo haar positie aan het veroveren. Inmiddels is het een medisch gecertificeerd product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandelingen van psychische aandoeningen als depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen.
Daarnaast heeft de Healy nog veel meer toepassingen maar deze zijn, in tegenstelling tot de bovengenoemde behandelingen, nog niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking daar nog niet wetenschappelijk van is aangetoond. In totaal bestaan er meer dan 120 programma’s die te gebruiken zijn. De Healy wordt gebruikt door iedereen die zichzelf een gezonde boost wil geven met goede frequenties. Maar ook diverse specialisten werken er mee, zoals natuurgeneeskundige artsen; tandartsen; masseurs, antroposofische artsen;  fysiotherapeuten en mensen die met dieren werken.

Vier Healy versies
Er bestaan vier verschillende versies van de Healy met allemaal bijbehorende programma’s. Elke Healy-editie bestaat uit het apparaatje zelf en uit een groep programma’s voor een specifiek toepassingsgebied, zie het overzicht hieronder. Nieuw is sinds het voorjaar van 2020 ook het programma ‘Bio-energetic boost’ waarmee je je immuunsysteem preventief ondersteunt. De Healy Gold is de meest eenvoudige versie en de Healy Resonance de meest uitgebreide. De Healy Resonance is naast het eigen gebruik ook geschikt voor therapeuten of artsen. Deze versie heeft naast alle 120 programma’s ook een mogelijkheid om een analyse te maken van het lichaam en te testen bij welke programma’s je het meeste baat hebt en of er tekorten zijn aan bijvoorbeeld vitamines of mineralen. De Healy Resonance is in staat om deze tekorten aan te vullen door de juiste frequenties te sturen van onder andere aminozuren, homeopatische middelen, Bachbloesems en Schlüssler zouten. Ja, echt! Daarnaast kan je met behulp van de Resonance een analyse (laten) maken van jouw aura. Je kunt de huidige energieverdeling van jouw chakra’s controleren en nadat je een analyse hebt gemaakt van de emotionele achtergrond kun je geschikte frequenties gebruiken om weer balans te creëren. Bovendien kun je met de Healy Resonance iemand op afstand behandelen.

Productinformatie
Alle programma’s die in het schema hieronder vermeld staan bevatten ook weer sub-programma’s. Zo heeft bijvoorbeeld het programma Pijn / Psyche dat hoort bij de Healy Holistic Health, ook nog weer 8 sub-programma’s. Die zijn: Chronische pijn, Chronische rugpijn, Tand-kaak lokaal, Gewrichten lokaal, Migraine, Slapeloosheid, Depressie, Angsten.
En zo hebben alle programma’s sub-programma’s; in totaal zijn het meer dan 120 programma’s. Klik hier voor het complete programma-overzicht.

Healy Gold

Healy Holistic Health

Healy Holistic Health Plus

Healy Resonance

Prijs € 505,36 Prijs € 1013,76 Prijs € 1522,16 Prijs € 2538,97
1) Goudcyclus:
-Puur
-Balans
-Zijn
-Zorg
-Energie
-Loslaten
-Ontspannen
2) Diepe Cyclus:
-Levensadem
-Ontgifting
-Vertering
-Naar de bron
-Bloedsomloop
-Vernieuwing
-Nieren vrouw
-Nieren man
-Innerlijke rust
3) + 1 programmagroep
extra naar keuze
1) Goudcyclus +
2) Diepe Cyclus +3) Holistic Health:
-Pijn/Psyche
-Bio-energetische
balans 1
-Bio-energetische
balans 2
-mentale balans
-Meridianen 1
-Meridianen 2 

 

1) Goud Cyclus +
2) Diepe Cyclus +
3) Healy Holistic Health
programma’s +4) Holistic Health Plus:
-Leren
-Fitness
-Beroep
-Beauty
-Chakra’s
-Beschermings-
programma’s
1) Goud Cyclus +
2) Diepe Cyclus +
3) Healy Holistic Health
4) Holistic Health Plus +5) Resonance:
-39 Bach bloesems
-42 homeopatische
middelen
-76 aminozuren
-68 Australische Bush
Flowers
-Alaska edelstenen
elixers
-I-Ching
-27 Schüssler zouten 

6) -Analyse toepassing

7) -Aura module

De bovenstaande bedragen zijn inclusief 21% btw. Ben je ondernemer en gebruik je de Healy in je praktijk dan hoef je de btw niet te betalen.

Gebruik
De frequenties die je kunt gebruiken staan niet op de Healy zelf maar zijn opgeslagen in de cloud. Via een app op je smartphone worden via Bluetooth de frequenties gestuurd naar een quantumsensor in de Healy. Zo bereiken ze je lichaam en je energieveld. Je telefoon heb je alleen maar nodig tijdens het opstarten van de Healy, daarna kun je hem eventueel wegleggen. De Healy wordt aangesloten op het lichaam door elektrodes die worden vastgemaakt aan polsbandjes of oorclips of ze worden geplakt op de plek waar pijn is of behandeling nodig is. Het is ook mogelijk om zonder elektrodes te werken, de frequenties werken dan meer in het energieveld dat om je lichaam zit.

Beloningssysteem
Waarschijnlijk schaf je de Healy aan voor eigen gebruik. Maar wist je dat je met de Healy ook iets extra’s kunt verdienen? Het bedrijf Healy World heeft namelijk na twee jaar besloten om de verkoop van de Healy te promoten door middel van een Netwerk Marketingsysteem oftewel een beloningssysteem. In plaats van het geld te besteden aan dure marketingcampagnes worden gebruikers beloond die anderen weer met de Healy op weg helpen. Persoonlijk vind ik een tevreden gebruiker veel overtuigender dan een reclame-campagne. Als jij als Healy gebruiker anderen enthousiast maakt voor de Healy en zij besluiten er ook eentje aan te schaffen via jou, dan krijg jij daar commissie over. Dit zijn best hoge commissies (30 tot 40%) waardoor je vrij snel gedeeltelijk of in z’n geheel je Healy terug kunt verdienen. Dit maakt dat het makkelijker een Healy aan te schaffen en/of daar wat extra inkomsten mee te genereren. Als je ondernemer bent en je jouw Healy ook wilt gaan gebruiken in jouw praktijk of bedrijf dan hoef je bovendien geen btw te betalen. Dit bedrag wordt dan direct van je factuur gehaald. Het is de bedoeling dat je een Healy aanschaft via iemand anders. Die persoon is dan jouw sponsor en bij haar of hem kun je terecht met je vragen of wanneer je hulp nodig hebt met je Healy. Als je via mij een Healy aanschaft, dan wordt ik jouw sponsor. Als sponsor help ik je – uiteraard gratis – op weg inclusief alle vragen die je in de loop van de tijd mocht hebben en houd ik je op de hoogte met tips, nieuwe informatie en toepassingen.

Huren Healy of Healy behandeling
Overweeg je om een Healy te kopen maar wil je het apparaatje eerst eens rustig thuis uitproberen? Dan kun je de Healy bij mij huren voor een paar dagen. Ik verhuur de Healy Holistic Health, zie voor het overzicht welke mogelijkheden deze biedt. De huurprijs is € 17,50 per dag (24 uur) inclusief 21% btw en je betaalt een borg van € 150,-.
Mocht je na afloop besluiten om via mij een Healy aan te schaffen dan krijg je de helft van het  huurbedrag weer terug nadat je deze hebt gekocht. Wanneer je de Healy koopt kun je deze de eerste twee weken uitproberen en krijg je het geld terug als je deze binnen twee weken terugstuurt. Een Healy analyse en korte behandeling bij mij in de praktijk kost € 40,- en duurt ca. 45 minuten. Heb je interesse, neem dan contact met mij op. Voor meer informatie kun je ook kijken op de  Healy website  waar je ook mijn shop vindt om eventueel een Healy via mij te kopen.

Mijn persoonlijke ervaringen
Mij helpt de Healy me in het verlichten van mijn menstruatie en hormoonschommelingen. Ook helpt het me als ik een verkoudheid heb of last van mijn luchtwegen. Mijn kinderen en mijn man hebben er ook baat bij. Mijn oudste zoon heb ik behandeld toen hij een dik verzwikt enkel had. De Healy hielp ook toen hij migraine had. Mijn jongste zoon had baat bij het slaapprogramma toen hij onrustig sliep. Mijn man was geholpen met de Healy toen hij een zere heup had. En zo ontdekten we dat hij last van straling had omdat hij zijn telefoon in zijn broekzak droeg! Ook biedt de Healy programma’s die helpen bij stralingsbelasting. Mijn moeder ervaart verlichting en verbetering van haar chronische rugpijn. Onze poes lag te spinnen toen ze een Healy behandeling kreeg na een stressvol ongelukje. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Want er zijn meer programma’s die ik gebruik voor het ondersteunen van mijn welbevinden. Kijk op het programma-overzicht waarbij de Healy jou zou bij kunnen ondersteunen.

 

Bach Bloesems: ondersteuning op emotioneel niveau aan het zelfherstellend vermogen van je lichaam


Net als de ontwikkelaar van de Bach Bloesems, Dr. Bach, ben ik ervan overtuigd dat genezen op emotioneel niveau een domino-effect heeft op andere niveaus. Als je een gezond gevoelsleven hebt, dan voel je je evenwichtiger en kun je makkelijker je natuurlijke gezondheidstoestand (her)vinden. Haptonomie bied je de tools om hier op een duurzame manier aan te werken. Maar als je je erg wankel voelt, kunnen Bach Bloesems je ondersteunen op het emotionele – en daarmee ook het lichamelijke – vlak. De helende extracten van verschillende bloesems verlichten het lichamelijk en emotioneel lijden zodat het helende vermogen van het lichaam weer vrijgemaakt wordt om te werken. Dit kan ondersteunend werken aan het begin van een proces of wanneer je een dip hebt doordat bepaalde omstandigheden in je leven veranderd zijn.
De bacterioloog, homeopatisch arts en patholoog Dr. Bach, ontdekte en ontwikkelde in de jaren 1920-1930 maar liefst 38 remedies voor fundamentele menselijke gemoedstoestanden. Ze zijn onderverdeeld in 7 categorieën: angst; onzekerheid; onvoldoende interesse in het hier en nu; eenzaamheid; overgevoeligheid voor de invloeden en ideeën van anderen; wanhoop en moedeloosheid en overbezorgdheid voor het welzijn van anderen. Zo helpt ‘Aspen’ je bij angst voor onbekende zaken en ‘Cerrato’ je in het achter je eigen beslissingen staan. Met behulp van mijn Healy Resonance, kan ik bij jou testen welke mix van 5 Bach Bloesems jij nodig hebt voor jouw emotionele ondersteuning. Daarvan maak ik een flesje voor jou klaar. Als je daar gedurende 3 weken 4 x daags vier druppels van neemt, zul je je emotioneel stabieler voelen. Een Healy/Bach Bloesem consult kost €25,-  en duurt 30 minuten. Heb je interesse, neem dan contact met mij op.